domingo, 13 de noviembre de 2011

La manta del Bruno!




A l'octubre va tornar a venir amb nosaltres l'Astrid, després d'uns quants mesos d'haver tingut al Bruno! També hem de dir que tenim una "baixa temporal", la Bàrbara ens ha hagut d'abandonar i canviar-se al dimecres (a veure quan fan el club dels dimecres) per motius laborals, però esperem que tot rutlli molt i molt bé i s'ho pugui combinar per tornar a venir els divendres amb nosaltres.
Bé, retornem al tema, com a detall de totes les del Club del Divendres, li vam fer una manteta pel Bruno, pensant sempre el l'estil que a la seva mare li agrada clar! perquè sinò hagués sortit un "pupurri" brutal...no hagués encaixat per enlloc! Així que molt abans que el Bruno nasquès ja estavem passant-nos patrons d'animalons entre nosaltres, sempre vigilant que l'Astrid no ens veiés clar. Total, el resultat ha estat una manta feta de lli, en tons pedra i granates, i amb animalons brodats sobre fons pedra amb fil granate. Sort de l'Isabel que em va fer l'ull del peixet...sinò...hagués hagut de posar un botó...
Us deixo unes fotos del moment (cortesia d'Elsa Labors) i una foto del Bruno a sobre de la manta, per a que veieu que bé que li queda!

No hay comentarios:

Publicar un comentario